Enjoy shopping

Buna eu sunt Andreea si te invit in magazinul meu virtual unde vei gasi doar produse noi, pentru care voi incerca sa dau cat mai multe detalii de aceea daca ai vreo nelamurire despre un anumit produs trebuie doar sa imi dai un mail si eu voi incerca sa iti furnizez toate datele necesare pentru o colaborare cat mai placuta.

NU ACCEPT SCHIMBURI! (vezi bara din drepta sus link catre blogul de schimburi)

Pentru a plasa o comanda sau rezerva un produs trebuie sa trimiti un mail la adresa hainutesichestiidragute@yahoo.com care sa contina datele tale, poza/linkul produsului +detalii aferente cat si perioada pentru care vrei sa rezervi produsul dar si data la care vrei sa il primesti. Comenzile se trimit prin Posta Romana pretul transportului fiind 10lei, iar pentru plata in avans gratis. (Comanda minima 25RON)

!! Pozele sunt doar de prezentare, nu toate produsele sunt pe stoc simultan, de aceea va rog sa intrebati inainte de disponibilitatea produsului dorit iar daca nu este pe stoc se poate aduce in 3-5 zile lucratoare.

Pe pagina de facebook vezi gasi cele mai noi produse acest blog nefiind actualizat: https://www.facebook.com/hainutesichestiidragute

TRANSPORT GRATUIT !!

Accesorii


1. Margele negre plastic 5RON
2. Margele negre, nu sunt din palstic, dar nu stiu nici ce material, sunt un pic mai grele, dar arata mai bine, au un luciu frumos 10RON
3. Margele roz plastic 5RON
4. Lant format din 2 laturi negre 10RON
5. Lanturi (3buc) 10RON/buc


Se dau si cadou la comenzi asa ca just ask !

Niciun comentariu: